IzdvojenoZadar

Kristijan Kapović: “Zoran Milanović je jedini normalan izbor”

Predsjednički kandidat Zoran Milanović posjetio je danas Zadar. Nakon šetnje Poluotokom i druženja s građanima, na svojoj službenoj Facebook stranici objavio je poruku zahvale Zadranima koji su mu u prvom dali, kada je u pitanju grad Zadar, dali najveću podršku.

“Hvala Zadre, hvala na velikoj podršci u prvom krugu. Ni prema kome s mržnjom, prema svima s dobrom vjerom. Zadre, idemo po pobjedu 5. siječnja”, napisao je Milanović.

Kapović uz Milanovića

Jedan od onih koji je za vrijeme Milanovićevog posjeta Zadru cijelo vrijeme bio uz njega je i virski naćelnik i nekadašnji visoki funkcioner županijskog SDP-a, Kristijan Kapović. I na njegovom Viru Milanović je u prvom krugu pobijedio svoju glavnu protukandidatkinju.

“Drago mi je da su moji Virani prepoznali kako je Zoran Milanović najbolji kandidat za predsjednika Republike Hrvatske. Nakon što sam kao nezavisni načelnik na parlamentarnim izborima 2011. i 2015. podržao Milanovića na njegovom premijerskom putu, sasvim je normalno da mu dam podršku na njegovu putu na Pantovčak, odnosno preuzimanju funkcije predsjednika Republike Hrvatske. Vjerujem i nadam se da će pobijediti u drugom krugu”, kazao je Kapović za ZADAR News.

Related Articles

Jedan komentar

  1. , Pružamo gotovinske zajmove od 5000 do 50000 evra, 50000 do 300 000 evra po godišnjoj stopi od 2% za bilo koju osobu.
    Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da nam kažete beskrajni stres plaćanja.
      pošaljite nam e-poštu na (citybankloans10@aol.com) (citybankloan123@gmail.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close