ZadarZadne-Izdvojeno

Kulturna večer povodom 57. rođendana generala Ante Gotovine ”GENERALE, UVIJEK SMO U MISLIMA S VAMA”

“Ove godine general Ante Gotovina navršava 57. godina, čovjek koji je zajedno sa našim braniteljima donio slobodu našem narodu i našoj Domovini. Domovinu je oslobodio ali on je još uvijek zarobljen. Mislimo na tebe generale, riječi su koje mogu biti naš jedini poklon generalu Anti Gotovini, kao i stihovi koje je jedan pjesnik napisao “Nada je san budnih“, a našu nadu daju kušati riječi Duha Svetoga: „Blago čovjeku koji podnosi napast jer jednom kad naiđe na kušnju, zadobit će vijenac života!”

POZIVNICA

Udruga “Žene u Domovinskom ratu-Zadar”, povodom 57. rođendana generala Ante Gotovine, organizira kulturnu večer pod nazivom:

„GENERALE, UVIJEK SMO U MISLIMA S VAMA“

 general ante gotovina

 

Pozivamo vas da nam se pridružite i svojom nazočnošću pružite potporu i nadu najodličnijem među nama.

Program se održava u kazališnoj kući Kazališta lutaka Zadar, (nova zgrada, na adresi Sokolska 1) u petak 12.10.2012. godine, s početkom u 19,00 sati.

U programu nastupaju pjesnici iz svih dijelova naše županije koji su svoje stihove posvetili generalu Anti Gotovini:

Ivica Matešić – Jeremija, pukovnik HV

Ante Nadomir Tadić Šutra – Knin

Anka Birkić – Murvica

Silvija Vrljičak Budan – Pag

Ive Peroš – Zaton

Anka Maksan – Pakoštane

U glazbenom dijelu nastupit će oktet „PIETA“ iz Zadra

Kao i svake godine svi prisutni moći će potpisati čestitku koju ćemo odaslati našem generalu, u njegovu zatvorsku ćeliju u Hagu.

Suorganizatori:

Udruga veterana Vojne policije Zadar

Udruga PSG SOD „Damir Tomljanović-Gavran“ – stoji u priopćenju Udruge žena u Domovinskom ratu Zadar.

http://www.uzdr-zd.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=200%3Akulturna-veer-povodom-57-roendana-generala-ante-gotovine-generale-uvijek-smo-u-mislima-s-vama&catid=38%3Asports&fb_source=message

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

   1. Ne vridjaj ljude koji se ne slazu sa zlocinom… Zlocin je zlocin pa tman ga moja caca pocinija…

    1. ne vridja već taj provocira a mi znamo da Ante nije kriv a za zločine nisu ni četnici još odgovarali pa netriba ni Ante za tuđe….

     1. Tribaju i cetnici i Ante i Sime i Cedomir ili tko god vec… Nije bitno jeli Hrvat,Srbin ili Turcin…Zlocin je zlocin i tu se nema sto pricati i pizditi. Meni moja katolicka vira ne dozviljava da dilim ljude po imenu vec po tome dali je covik ili nije.Boga nije briga ko je Hrvat a ko Srbin…Isprid njega smo svi isti i zato razmislite dali mozda cinite grij ako je nekome pravdate to sto je pocinija zlocin samo zato sto je nas???Samo zato sto je Hrvat???Neki ljudi su poubijani koji nisu tribali biti i neko je zbog toga kriv. Tili mi to ili ne i nasi su cinili sranja i sad triba te dovesti pred lice pravde i odvijiti ih od nas postenih Hrvata koji smo samo branili svoje.Ako ste stvarno istinski vjernici onda znate da bi lako mogli u pakao zbog mrznje prema drugima…Razmislite

     2. čitajući tebe,nije ni čudo što se tvoje bodulice prilikom udavanja ne osvrču ni ko je ni što je!

     3. A tebi Vlajo bi prvo priporucija da promonis nick da bi te ozbiljno svatija.Ka drugo sto ti imas protiv Bodulica i za koga ce one poci???Pa nece valjda za kretene ka ti :))))

 1. da glavno da se vlajne osvrću za koga i čega….pogotovo u narodnjačkim klubovima kasno u noć…di svršavaju na cecinu muziku….onako obrijane ispod pazuka…ali zarasle pizdurine..

  1. :)))))))))))))))))))) A Bore legenda si najveca u Zadru!!!Jesi me nasmija do suza!!!Citam tvoje komentare cilo vrime i potpisujen sve sto si reka…Ali nemoj se nervirati kad te ove neznalice provociraju.Oprosti im jer nemaju pojma ca pisu…Kad si ti gleda kosarku oni nisu znali ni ca je balun.Zivija ti meni legendo grada!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close