ZadarZadne-Izdvojeno

Marko Pupić Bakrač tvrdi: Reno Sinovčić je zloupotrijebio službene prostorije NK Zadar

Marko Pupić Bakrač
Marko Pupić Bakrač
Gradski vijećnik Grada Zadra iz redova Akcije mladih Marko Pupić Bakrač poslao je dopise gradonačelniku Božidaru Kalmeti, predsjedniku Gradskog vijeća Živku Kolegi i predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru u kojima tvrdi da je Reno Sinovčić zloupotrijebio prostorije NK Zadar za osobna razračunavanja koja nemaju nikakve veze sa sportom te imenovane pita koje sankcije kane poduzeti protiv Sinovčića.

Dopise prenosimo u cijelosti:

GRADONAČELNIK
BOŽIDAR KALMETA
Narodni trg 1
23 000 Zadar
PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA
ŽIVKO KOLEGA
Narodni trg 1
23 000 Zadar

Poštovani,

kao što vam je vjerojatno poznato Reno Sinovčić je 20.05. 2014 godine održao konferenciju za novinare u prostorijama NK Zadra. Na navedenoj konferenciji koja nije imala nikakve veze sa NK Zadrom Reno se obrušio na državne institucije poreznu upravu i policiju kao i na pojedince sa kojima je u sukobu. Dakle prostorije koje koristi NK Zadar na navedenoj konferenciji iskoristio je za osobna razračunavanja koja nemaju nikakve veze sa sportom.

Molim vas da mi odgovorite na slijedeća pitanja:

U čijem su vlasništvu prostorije koje koristi NK Zadar ?
Do kada će Reno Sinovčić neograničeno i po vlastitoj volji bez ikakve kontrole koristiti resurse NK Zadra udruge građana koja se financira iz gradskog proračuna ?
Što kanite poduzeti kako bi sankcionirali navedeni ispad i spriječili slične u prostorijama športske udruge NK Zadar ?

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-Bakrač

PREDSJEDNIK HNS-a
DAVOR ŠUKER
Ulica grada Vukovara 269 A
10 000 Zagreb

Poštovani gospodine Šuker
Dana 20.05.2014 godine Reno Sinovčić je održao konferenciju za novinare u prostorijama NK Zadra. Na konferenciji nije bilo govora o nogometu i NK Zadru već je Reno Sinovčić navedenu konferenciju iskoristio za osobna razračunavanja koja nemaju nikakve veze sa sportom. Poznat je stav FIFE i UEFE kao i Hrvatskog nogometnog saveza a koji najstrože brani miješanje politike i svega što nema veze sa nogometom u klubove i savez. Stoga me zanima koje sankcije i mjere namjeravate poduzeti kako se slične stvari ne bi ponovile u prostorijama NK Zadra?
U prilogu vam šaljem članke koji se odnose na navedeni incident.
Na znanje :
-Željko Jovanović ministar znanosti,obrazovanja i sporta
-Sabina Glasovac pomoćnica ministra znanosti,obrazovanja i sporta
-Petar Skansi pomoćnik ministra znanosti,obrazovanja i sporta





Related Articles

Back to top button