IzdvojenoZADAR Sport

Najavljen je bogat sportski vikend na Višnjiku. Dolazite?

Košarka, odbojka, plivanje, ples...

Ovaj sportski vikend već danas s početkom u 12:00 sati otvaraju zadarski srednjoškolci, točnije košarkaši, koji će u prvom kolu grupe A početi s natjecanjem u košarkaškoj ligi srednjih škola Zadarske županije.

Raspored prvog kola grupe A i termini odigravanja današnjih utakmica su: u 12:00 sati snage će odmjeriti Pomorska škola i Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u 13:00 sati Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola igra protiv Medicinske škole, a u 14.00 sati sastaju se Gimnazija Franje Petrića i Klasična gimnazija. Sve utakmice se igraju u pomoćnoj dvorani 3.

Srednjoškolska košarka uvod je u večerašnji susret 7. kola ABA lige u kojem se sastaju KK Zadar i KK Mega Bemax, utakmica počinje u 20:00 sati, a ulaznice možete kupiti na dan utakmice na blagajni ŠC Višnjik od 10:00 sati pa do početka treće četvrtine. Cijene ulaznica su 30 kuna za tribine i 40 kuna za prsten, teleskop i press tribinu. 

U subotu se u 12:30 odigravaju dvije utakmice, u pomoćnoj dvorani 1 u sklopu natjecanja 1.B odbojkaške lige za seniorke sastaju se OK Zadar II i OK Omiš, a u dvorani broj 2 za to vrijeme zakazan je košarkaški dvoboj županijske kadetske lige između KK Zadar i KK ABC.

Plesno natjecanje „Fall for Dance“ se pod pokroviteljstvom Grada Novalje i Saveza športske rekreacije „Šport za sve“ Zadarske županije, a u organizaciji udruge Kissa održava u subotu s početkom u 13:00 sati u pomoćnoj dvorani broj 3. Natjecanje će se odvijati u kategorijama SOLO, DUO i GRUPE,  a nagrade se dodjeljuju za prvo, drugo i treće mjesto u dobnim kategorijama: MINI do 7 godina, JUNIORI 7-11 godina, MLADI 12-16 i SENIORI:17+.

U subotu će Zatvoreno plivalište ugostit  vaterpoliste Zadra i Valjeva u 4. kolu A2 regionalne vaterpolo lige. Utakmica počinje u 18:00 sati, a ulaz je slobodan.

 

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close