ZadarZadne-Izdvojeno

NAMJEŠTANJE JAVNOG NATJEČAJA Marina Pajkin postaje Kalmetina nova glasnogovornica?

Foto: eZadar
Foto: eZadar

Unatoč činjenici kako bi se natječaj za novu glasnogovornicu gradonačelnika Božidara Kalmete trebao raspisati uskoro, od izvora iz same gradske uprave doznajemo kako je to mjesto već rezervirano za diplomiranu novinarku koja je bila zamjenica Jose Nekića (HDZ) u kampanji za lokalne izbore, Marinu Pajkin. Prema dostupnim informacijama, Pajkin je nekoć bila glavna urednica GTV-a i novinarka Radio Zadra. Iako šira zadarska javnost ne zna gotovo ništa o Pajkin, neke stvari upućuju kako bi natječaj za ovu funkcija u Gradu Zadru moga o biti namješten.

Dvjestotinjak zaposlenih u gradskoj upravi.

Svako novo zapošljavanje, a u gradskoj upravi postoji dvjestotinjak zaposlenih!!!) zapravo je i novi, sve teži teret na leđima građana Zadra koji ionako plaćaju prirez kojega je prošle godine uvela HDZ-ova gradska vlast na čelu sa sadašnjim dogradonačelnikom Zvonimirom Vrančićem, a sve radi rastrošnosti i nesposobnosti s upravljanjem proračunom, odnosno njegovim razbacivanjem i nenamijenskim trošenjem. Tako se prirez zapravo i dan danas koristi za pokrivanje proračunskih rupa.

Sve u svemu, bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi sa Borisom Artićem i Ivanom Dadić, dvjema osobama koje i dan danas rade u gradonačelnikovom uredu – za odnose s javnošću.





Related Articles

Back to top button