IzdvojenoZadar

Po prvi put u Zadru sveobuhvatna usluga u liječenju bolesti sustava za kretanja

Po prvi put u Zadru na jednom mjestu sveobuhvatna skrb za probleme lokomotornog sustava. Bolesti sustava za kretanje su epidemija modernog doba i danas i mlađa i starija populacija ima širok spektar problema s koljenima i kukovima, stopalima, poremećenom statikom, vratnom i lumbalnom kralježnicom kao i s ostalim segmentima sustava za kretanje.

Do sada su se u Zadru nudile djelomične usluge liječenja, najčešće kroz fizikalnu terapiju ili kroz povremene preglede pojedinih ortopeda. Od sada Poliklinika Therapia u Zadru nudi cjelokupnu skrb na jednom mjestu. Uz dosada prisutnu sveobuhvatnu fizikalnu terapiju Poliklinika Therapia je zaokružila svoje djelovanje kroz partnerstvo s doktorom Markom Milićem, specijalistom ortopedije. Doktor Marko Milić se kroz svoje iskustvo prvenstveno fokusirao na neoperacijsko i operacijsko liječenje bolesti koljena i kukova, neoperacijsko liječenje bolesti kralježnice kao i na procjeni statike tijela počevši od stopala kao dijela tijela koji podnosi najveće napore i nosi cijelu težinu tijela.

Kroz kompjutersku analizu stopala moguće je ustanovit problem i korigirati niz tegoba od strane samih stopala, ali i koljena, kukova i kralježnice jer su svi navedeni segmenti povezani u funkcionalnu cjelinu i tegoba od strane jednog segmenta utječe na preostale.

Po pitanju koljena dostupan je od sada širok spektar usluga počevši od pregleda do najmodernijih tehnika liječenja. Tako ovisno o tegobama postoji širok spektar mogućnosti liječenja koji uključuju različite vrste intraartikularnih injekcija poznatijih kao „blokade“, primjenu najkvalitetnijih preparata hijaluronske kiseline u koljeno, PRP i Orthokin metode kao tehnike obnavljanja hrskavice nakon vađenja male doze vlastite krvi pacijentu i obrade iste nakon čega se vrši primjena u koljeno. Uza sve moguće je dogovoriti i liječenje matičnim stanicama. Kada su iscrpljene mogućnosti neoperacijskog liječenja ili ako je vrsta bolesti takva u mogućnosti smo zajedno s našim partnerima omogućiti i širok spektar operacijskog liječenja počevši od artroskopskih zahvata pa preko parcijalnih endoproteza koljena pa sve do totalne endoproteze koljena. Uz sve navedeno rehabilitacija i fizikalna terapija su na najvišem nivou i prate sve modalitete liječenja.

Nudi se i suvremen pristup liječenja bolesti kralježnice, neoperacijske metode liječenja upale i boli u vratnoj i lumbalnoj kralježnici kao i procjena potrebe za operacijskim liječenjem u suradnji s našim partnerima. I u ovom slučaju mogućnosti fizikalne terapije su brojne i na jednom mjestu je dostupan niz najkvalitetnijih terapija koje ne postoje na jednom mjestu kako u Zadru tako i šire.
Dr. Milić je kroz svoj dosadašnji posao susreo i brojne proizvođače ortopedskih uložaka po mjeri gdje je smatrao da je potrebno nadograditi postojeća rješenja te je tako u suradnji s tvrtkom Ortopedix razvio svoju vlastitu liniju uložaka. Dr. Milić je i ranije Ortopedix uloške preporučivao svojim pacijentima kao po njemu najbolje rješenje u Hrvatskoj, a kroz zajedničke napore razvijena je nova linija ortopedskih uložaka za stopala po mjeri s potpisom dr. Milića koji je vrhunski već postojeći proizvod nadogradio u smislu svojih tehničkih ideja i izbora najkvalitetnijih materijala. Linija sadrži 5 različitih vrsta uložaka prilagođenih potrebama pacijenata. Važno je napomenuti da se u proizvodnji ide kombinira stroj ili robot uz kontrolu stručnjaka, a na osnovu analize na platformi i u pjeni. U proizvodnju je uključen i izvanredan švedski patent pa naši ulošci dijelom nose i epitet švedske kvalitete, a vlasnik patenta je tvrtka Ortopedix.

Novost je i tehnika uzimanja otiska stopala gdje se uz otisak s kompjuterske platforme uzima i otisak stopala u pjeni te se na taj način dobiva najbolja informacija o stopalima. U konačnici se dobiju antialergijski, antibakterijski, elegantni i tanki ulošci, za djecu, za vrhunske sportaše, za rekreativce, za elegantnu cipelu i za radnu cipelu, pokrivene su sve opcije.

Sve je to dostupno u Zadru i pregled je moguće dogovoriti u roku par dana kao i besplatnu kompjutersku analizu stopala nakon čega se u dogovoru s pacijentom odlučuje o mogućnostima. Uz besplatnu analizu pacijent dobiva bespatno i otisak svojih stopala sa analizom područja pritiska bez ikakve obaveze za kupnjom uložaka.

Jedan komentar

  1. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
    i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite TVViet

Related Articles

Close
Close