112Zadar

Posjetitelji Fun parka Biograd zapeli na visokom vrtuljku, spasili ih vatrogasci

U Fun parku Biograd 15 ljudi, među kojima je bilo i djece, zapelo je na vrtuljku koji je stao. Vatrogasci su ih sretno spustili na zemlju.

Usred vožnje zaustavio se vrtuljak u Fun parku Biograd, na visini od oko 30 metara, piše Dnevnik.hr. Na vrtuljku se nalazio 15 ljudi, a otprilike polovica su bili djeca.

Biogradski vatrogasci s opremom s kojom raspolažu nisu uspjeli spustiti goste s vrtuljka, te su pozvali u pomoć zadarske kolege. Ljestve biogradskih vatrogasaca su, kažu nam, na servisu u Njemačkoj.
 

U zadarskom JVP-u potvrdili su za DNEVNIK.hr da su u pomoć priskočili te da oni imaju dovoljno visoke auto ljestve za spašavanje u ovom slučaju.

Doznajemo da je sve u redu, te da prilikom spuštanja nije bilo nikakvih problema. A nakon spuštanja djeca su se fotografirala s vatrogascima.

Komentari

 1. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam e-poštu na: MONIKAKOSCAK2@GMAIL.COM

 2. Pokrenite kapital za svoju novu tvrtku ili financiranje za širenje poslovanja. Pružamo i osobni i poslovni kredit. Po 2% Kamatna stopa. Kontaktirajte nas za više informacija E-mail: SANDIPOTRC1@GMAIL.COM

 3. Na kraju ste u velikim financijskim problemima, imate dugove i ne možete ih riješiti zbog želje za novcem, imate veliki broj vjerovnika koji vas maltretiraju. Naša institucija vam danas nudi brzo i pouzdano rješenje u potpunoj sigurnosti. Dajemo zajmove u rasponu od 5.000 do 10.000.000 eura svima koji ispunjavaju uvjete za poseban zajam s kamatnom stopom od 2%. Ili ti
  treba hitan novac iz drugih razloga. Molimo kontaktirajte nas za više informacija na; NIHADCUDIC2@GMAIL.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite TVViet

Related Articles

Close
Close