IzdvojenoKulturaZadar

Preminuo zadarski glazbenik Vedran Čupić, bivši član Massimovog benda

U Zadru je jučer u 58. godini života preminuo Vedran Čupić, nekada daroviti glazbenik, osnivač sastava Dorian Gray, javlja 057info.

Na prvom albumu ovog benda Čupić je s Massimom Savićem supotpisao i pjevao sve pjesme, da bi kasnije zbog zahtjeva diskografske kuće Massimo ostao kao jedini pjevač. Po povratku u Zadar se kao diplomirani ekonomist još neko vrijeme bavio glazbom, a zadarski slušatelji sjetit će ga se kao prvog glazbenog urednika tadašnjeg Radija Ga-Ga.

Od Vedrana su se danas na Gradskom groblju oprostili rodbina i najbliži prijatelji, uz dirljivi nastup mladog zadarskog glazbenika Andrije Grubića, koji je izveo blues standard Trouble on my mind.

Komentari

  1. Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL:
    vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

  2. Zdravo,
    Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

  3. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
    i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Close
Close