IzdvojenoKulturaZadar

Preminuo zadarski glazbenik Vedran Čupić, bivši član Massimovog benda

U Zadru je jučer u 58. godini života preminuo Vedran Čupić, nekada daroviti glazbenik, osnivač sastava Dorian Gray, javlja 057info.

Na prvom albumu ovog benda Čupić je s Massimom Savićem supotpisao i pjevao sve pjesme, da bi kasnije zbog zahtjeva diskografske kuće Massimo ostao kao jedini pjevač. Po povratku u Zadar se kao diplomirani ekonomist još neko vrijeme bavio glazbom, a zadarski slušatelji sjetit će ga se kao prvog glazbenog urednika tadašnjeg Radija Ga-Ga.

Od Vedrana su se danas na Gradskom groblju oprostili rodbina i najbliži prijatelji, uz dirljivi nastup mladog zadarskog glazbenika Andrije Grubića, koji je izveo blues standard Trouble on my mind.

Related Articles

Komentari

  1. Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL:
    vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

  2. Zdravo,
    Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

  3. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
    i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close