112

Provalio u kuću 52-godišnjaka i otuđio kućanske aparate i namještaj

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirani su dvije teške krađe i dvije krađe. Evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijskih postaja Benkovac i Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Zadra i  21-godišnjakom s boravištem na zadarskom području koje se sumnjiči za ukupno 17 krađa i teških krađa počinjenih tijekom protekla dva mjeseca.

Njih se tako sumnjiči da su u proteklih nekoliko mjeseci na području Benkovca i Paga iz dvorišta, skladišta i kuća otuđivali metalne predmete, podupirače, dijelove strojeva i alat u vrijednosti od više desetaka tisuća kuna.

Protiv njih državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog teških krađa i krađa.

Teška krađa           

U proteklih deset dana na Predjelu Kunovca u Karinu Gornjem nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 52-godišnjaka te otuđio kućanske aparate i namještaj u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu u Benkovcu nepoznati je počinitelj provalio u kafić u vlasništvu 60-godišnjaka te otuđio glazbenu liniju i zvučnike vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Krađa

U ponedjeljak prijepodne iz prostora teleoperatera u ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel Samsung vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.





Related Articles

Back to top button