IzdvojenoZadar

Radeta: “Škifić manipulira i cenzurira. Jučer je izjavio kako je brod ispustio balast u zadarskom kanalu, evo i dokaza”

Nakon što je na jednom zadarskom privatnom blogu Robert Škifić kazao kako ga je predsjednik Gradske organizacije zadarskog SDP-a Daniel Radeta uvrijedio na “neugodan i grub način, Radeta je još jednom reagirao na Škifićeve manipulacije. S materijalnim dokazima. Radetinu objavu prenismo u cijelosti:

“Prije svega moram reći kako mi je iskreno žao što do sada nitko nije doveo u pitanje stručnost Roberta Škifića, kako kaže “na tako neugodan i grub način”, a dopustite mi da kažem i zašto.

Naime, taj isti Robert Škifić nakon održane konferencije u Gaženici dao je izjavu u kojoj navodi kako je brod u “Zadarskom kanalu ispustio balast”, te kako je pročišćivač, to jest prepumpna stanica darovana komunalnoj gradskoj tvrtki Čistoća. Izjave sam, kao dokaz, stavio u prilog jučerašnjoj objavi na facebook.

Danas u tom istom jučerašnjem članku, na istom linku, vidljive su naknadne promjene, to jest cenzurirani su neki dijelovi izjave. Tako odjednom u naslovu balastne vode nisu ispuštene u Zadarskom kanalu, a ista onda prepumpna stanica više nije darovana Čistoći nego Odvodnji. Dakle, gospodin Škifić je prije nego što je odgovorio meni, morao je cenzurirati sam sebe.

Nadalje, gospodin Škifić kaže kako nije opravdavao radnje brodara, jer s njima nije ni bio upoznat, ali je još jučer, odmah po završetku konferencije znao kako cruiser Marella Dream nije ispuštao crne vode već balast u Zadarskom kanalu. Nameće se logično pitanje, zbog kakvih se onda namjera ili interesa osjeća prozvanim da brani brodara?

Gospodin Škifić bi prije svega trebao razumjeti da ukazivanje na problematiku balastnih voda nije i ne može biti grubi napad na njega i njegovu stručnost, već su njegove izjave napad na zdrav razum”.





Related Articles

Back to top button