112IzdvojenoZadar

VIDEO – Glasnogovornik suda Hrvoje Visković potvrdio kako silovana djevojka još nije ispitana

Nakon što je Zadarski blok održao prosvjed pred zgradom Županijskog suda u Zadru, pred novinare je izašao glasnogovornik istoimene institucije koji je kazao kako su odluke, pa i ona prema kojoj je sudac Ivan Marković odlučio kako petorica osumnjičenih za silovanje ostaju na slobodi, podložne kontroli.

– Sve odluke podložne su kontroli. Suci istrage imaju između 500 i 600 odluka godišnje, a njih 5 do 10 posto se preinači. Sudac istrage u ovoj fazi odlučuje isključivo o istražnom zatvoru i o pretragama mobilnih uređaja ili prostora – rekao je Visković i kazao kako je izvanraspravno vijeće “potvrdilo 90 posto” prvotne odluke koju je donio sudac Ivan Marković.

Kada je pričao o drugih “deset posto” odluka, kako ih je definirao Visković, upravo je odluka o tome da petero osumnjičenika optuženih za grupno silovanje koji su prvotno pušteni na slobodu budu smješteni u istražni zatvor.

Ono što je najgore, glasnogovornik suda priznao je da silovana djevojka još uvijek nije ispitana. Na upit kada bi se to moglo dogoditi kazao je kako ne zna kad će se to dogoditi.Related Articles

Komentari

 1. KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi ga dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite g. Davidu Wilsonu za vaš zajam

  Nude sve vrste zajma koje daju

  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Zajam za dugove …….
  Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ……., kredit tvrtke ………….. itd
  E-pošta ………. (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
  Kad je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto za molim vas, recite mu samo ja gospođa Linda McDonald da vam usmjerim sreću ………………. ….

 2. Do you need hackers for hire? Do you need to keep an eye on your spouse by gaining access to their emails? As a parent do you want to know what your kids do on a daily basis on all social networks in others to make sure they’re not getting into trouble? Whatever it is, Ranging from Bank Jobs, Flipping cash, Criminal records, removal of mugshots ,DMV, Taxes, crypto currency fraud investigation Name it, they can get the job done. Contact at assuredhacks@protonmail.com Its that easy, try them out today.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close