IzdvojenoZadar

VIDEO – Nakon napada na ZADAR News građani brutalno odgovorili Kalmeti: “Lopov nije u stanju završiti prosto proširenu rečenicu”

Dva dana nakon što je predsjednik Županijskog odbora zadarskog HDZ-a, Božidar Kalmeta u bijesu i potpuno van kontrole na Diadora TV-u javno napao portal ZADAR News, kazavši da smo “dno dna, mali kriminalni portalčić” i slične nebuloze, na našoj Facebook stranici “ZADAR News” koju prati preko 40 tisuća ljudi objavili smo video u trajanju od 5 minuta kako bi građani mogli vidjeti kako se prema novinarstvu i jednom od rijetkih neovisnih portala u Zadru odnosi šef zadarskog HDZ-a.

Preko 10 tisuća pregleda u nepuna 24 sata

Video je u nepuna 24 sata pogledalo preko 10 tisuća Zadrana i onih koji nas prate, a komentari na račun vidno rastresenog i uznemirenog Kalmete, koji je radi svog vrlo skromnog vokabulara teško uspijevao povezati dvije prosto proširene rečenice, dovoljno govore za sebe. Naime, to su primijetili i čitatelji ZADAR Newsa. Oni su, naime, u komentarima istakli upravo to – kako je Kalmeta potpuno van kontrole i kako nije u stanju završiti prosto proširenu rečenicu.

Čitanost ZADAR Newsa raste iz dana u dan

Kalmeti je ZADAR News kao kamenčić u cipeli – žulja ga. Činjenica da smo relevantni, čitani i da nas prenose gotovo svi nacionalni mediji jako mu smeta

U trenutku pisanja ovog članka, ZADAR News samo na Facebooku ima 40,130 lajkova i 41,006 pratitelja. Na Instagramu imamo 5,422 pratitelja, a broj otvaranja naših članaka prelazi 35 tisuća jedinstvenih otvaranja u 24 sata. Konkretno, članak o tome kako ste upravo vi gospodine Kalmeta slupali službenu stranačku Škodu, primjerice, otvoren je do danas točno 57,677 puta, dok je posljednja kolumna sveučilišnog profesora Marka Vučetića u kojoj se poigrao s vama do danas otvorena 67,566 puta. Članak o tome kako ste uhljebili sina u Zračnu luku Zadar na kojega je potrošeno više desetaka tisuća kuna samo zato što se netko ulizivao vama i u vjetar bacao proračunski novac otvoren je do danas 104,322 puta. Prosječan broj otvaranja članaka u studenom 2020. godine iznosio 37,224 unikatnih otvaranja na dan.

ZADAR News jedan je od najcitiranijih lokalnih portala, citiraju nas nacionalni mediji

Kada je govorio o ZADAR Newsu, Kalmeta je još jednom svjesno i namjerno lagao gledatelje Diadora TV-a. Kazao je, naime kako nas nitko ne citira. Da je uistinu tako, ok, pokrili bi se ušima i priznali da je u pravu, međutim, nije tak i to Kalmeta itekako dobro zna .

Članke koje je ekskluzivno objavio ZADAR News redom su u posljednjih desetak godina autentično prenosili mediji kao što su: Index, 24sata, Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, Nacional, Dnevnik.hr, RTL, HRT, N1 televizija, Telegram, Novi list, kao i brojni drugi nacionalni i lokalni mediji. I vi to znate. I to vam smeta. Pokušali ste na sto načina utjecati upravo na mene osobno da ne pišem o vama i vašem kako ste ga nazvali – biznisu. Međutim, od toga nema ništa, ZADAR News i ja osobno ćemo i dalje pisati o vama i vašem, kako ste sami rekli – biznisu, a vi ćete i dalje pokušavati smisliti načine da nas zaustavite u našem poslu.

Objavljujemo samo neke od komentara upućene Božidaru Kalmeti

A što su Kalmeti poručili Zadrani i oni koji svakodnevno prate ZADAR News nakon što nas je javno napao, za što će i kazneno odgovarati, objavljujemo ispod ovog teksta:





Related Articles

Back to top button