IzdvojenoZadar

VIDEO – “Pitanje je vremena kad će ovaj ogromni kamen nekoga teško ozlijediti ili ubiti”

Čitatelj potala ZADAR News poslao nam je video odlomljenog zaglavnog kamena koji se nalazi iznad volta nasuprot zadarske ribarnice.

– U Gradu Zadru očito ne postoji osoba koja bi se trebala baviti s ovakvim problemima i sigurnošću nas koji živimo na Poluotoku, ali i ostalih građana koji ispod ovog volta prolae svaki dan. Zaglavni kamen iznad volta se odlomio i samo je pitanje vremena kad će se nekome teški ostatak kamena prosuti po gavi, a samim time ga ubiti ili teško raniti – kazao nam je zabrinuti čitatelj.

Njegove tvrdnje uistinu jesu alarmantne uzme li se u obzir da ispod spornog volta dnevno prođe više stotina, a ko ne i tisuću ljudi.

Grad Zadar očito nije briga za sigurnost građana

A koliko je Grad Zadar briga za sigurnost svojih građana možda najbolje svjedoči izjava našeg čitatelja koji nam je kazao kako se kamen odlamao malo po malo, a koliko zna, gradske strukture su obaviještene o problemu, ali dosad nisu reagirali.

A kad će i hoće li itko iz Grada Zadra reagirati i zaštititi sve one koji prolaze ispod volta pored zadarske ribarnice, ostaje nam za vidjeti.





Related Articles

Back to top button