112IzdvojenoZadar

Zadarski HDZ i službeno priznao da stoji iza opskurnih plakata

Izborni stožer HDZ-a za 9. izbornu jedinicu poslao je medijima poprilično nejasno priopćenje u kojemu priznaju ono što je jutros objavio ZADAR News – da su autori opskurnih letaka kojima je jučer bio preplavljen Zadar. 

Iako formalno osuđuju napad na SDP-ovca Daniela Radetu, netko tko je potpisao priopćenje u ime HDZ-a ne može pobjeći od činjenice kako je djelatnik obrta kojega su upravo oni angažirali ujedno i zaposlenik NK Zadar, Damir Pankasz, udario gradskog vijećnika SDP-a. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

“Poštovani, 

Potaknuti medijskim natpisima i prozivkama od strane SDP-ovog vijećnika Danijela Radete, želimo istaknuti da HDZ Zadarske županije oštro osuđuje svaku vrstu nasilja te pozivamo na fer i korektnu političku borbu. 

Krajnje je neutemeljeno od zadarskog SDP-a prozivati našu stranku za incident koji se dogodio sinoć prilikom lijepljenja plakata. Nitko od naših članova nije lijepio plakate već se Radeta sukobio s djelatnikom agencije za oglašavanje. 

U SDP-u su očito nervozni zbog skorašnjeg poraza njihovog kandidata, svjesni da su dosegnuli svoj maksimum. Smetaju im plakati koji su rekli samo istinu i podsjetili naše sugrađane na devastirajuće učinke SDP-ove vlade u mandatu Zorana Milanovića, posebno po Zadar. Plakati, koji su dio legitimne političke kampanje, podsjetili su na zaustavljanje Gaženice, Poliklinike, Centra Mocire i brojnih drugih projekata u Zadarskoj županiji. 

Naša je kampanja cijelo vrijeme bila pozitivna i uključiva, što je dobro za sve sudionike izbora i vjerujemo da su to građani prepoznali. 

Izborni stožer HDZ-a Zadarske županije”, stoji u priopčlćenju. 

Related Articles

Komentari

  1. Kao da se mr.B.Kalmeta sprema da zaplače;;tako djeluje na ovoj slici;;i treba da plače;;jer će slijedećih pet godina živjeti u NORMALNOJ državi što do sada nije bio slučaj ali izgleda da to njemu ne paše.!!!

  2. , Pružamo gotovinske zajmove od 5000 do 50000 evra, 50000 do 300 000 evra po godišnjoj stopi od 2% za bilo koju osobu.
    Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da nam kažete beskrajni stres plaćanja.
      pošaljite nam e-poštu na (citybankloans10@aol.com) (citybankloan123@gmail.com)

  3. Hello everybody, here every person is sharing these knowledge, therefore it’s good to read this webpage, and I used to pay a visit this website everyday.

  4. I have been browsing for a long time now for high quality articles like what exactly you have right here. Amusing enough, I found this write-up as a result of a lookup on Yahoo! I am so fascinated with your technique of writing and really grateful I came across exactly what I needed in a polished way. Will undoubtedly be checking back for more wonderful stuff.

  5. I must admit that I am happy at the general high quality of your articles and web site layout. It’s really difficult to get a website that is both informative and entertaining just like your own. You have got a unique way of always striking the nail on the head and in very imaginative ways. Fantastic work!

  6. Despite the fact that I discovered your website by fate, it has then again been really illuminating and also handy. I’m praying to have the ability to make contributions and also help others just like you have assisted me. Appreciate your sharing and keep on the wonderful work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close