112IzdvojenoZadar

Zadarski HDZ i službeno priznao da stoji iza opskurnih plakata

Izborni stožer HDZ-a za 9. izbornu jedinicu poslao je medijima poprilično nejasno priopćenje u kojemu priznaju ono što je jutros objavio ZADAR News – da su autori opskurnih letaka kojima je jučer bio preplavljen Zadar. 

Iako formalno osuđuju napad na SDP-ovca Daniela Radetu, netko tko je potpisao priopćenje u ime HDZ-a ne može pobjeći od činjenice kako je djelatnik obrta kojega su upravo oni angažirali ujedno i zaposlenik NK Zadar, Damir Pankasz, udario gradskog vijećnika SDP-a. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

“Poštovani, 

Potaknuti medijskim natpisima i prozivkama od strane SDP-ovog vijećnika Danijela Radete, želimo istaknuti da HDZ Zadarske županije oštro osuđuje svaku vrstu nasilja te pozivamo na fer i korektnu političku borbu. 

Krajnje je neutemeljeno od zadarskog SDP-a prozivati našu stranku za incident koji se dogodio sinoć prilikom lijepljenja plakata. Nitko od naših članova nije lijepio plakate već se Radeta sukobio s djelatnikom agencije za oglašavanje. 

U SDP-u su očito nervozni zbog skorašnjeg poraza njihovog kandidata, svjesni da su dosegnuli svoj maksimum. Smetaju im plakati koji su rekli samo istinu i podsjetili naše sugrađane na devastirajuće učinke SDP-ove vlade u mandatu Zorana Milanovića, posebno po Zadar. Plakati, koji su dio legitimne političke kampanje, podsjetili su na zaustavljanje Gaženice, Poliklinike, Centra Mocire i brojnih drugih projekata u Zadarskoj županiji. 

Naša je kampanja cijelo vrijeme bila pozitivna i uključiva, što je dobro za sve sudionike izbora i vjerujemo da su to građani prepoznali. 

Izborni stožer HDZ-a Zadarske županije”, stoji u priopčlćenju. Related Articles

Komentari

  1. Kao da se mr.B.Kalmeta sprema da zaplače;;tako djeluje na ovoj slici;;i treba da plače;;jer će slijedećih pet godina živjeti u NORMALNOJ državi što do sada nije bio slučaj ali izgleda da to njemu ne paše.!!!

  2. , Pružamo gotovinske zajmove od 5000 do 50000 evra, 50000 do 300 000 evra po godišnjoj stopi od 2% za bilo koju osobu.
    Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da nam kažete beskrajni stres plaćanja.
      pošaljite nam e-poštu na (citybankloans10@aol.com) (citybankloan123@gmail.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close