IzdvojenoZadarZADAR Sport

Damira Kneževića članovi HDZ-ove koalicije, SDP-a, AM i NL Enija Meštrovića pozivali da odstupi, nije htio

Damir Knežević jučer nije podnio ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskog nogometnog kluba Zadar unatoč tome što su to od njega tražili članovi HDZ-ove koalicije, klub vijećnika SDP-a, Akcije mladih i Enija Meštrovića.
Loš uvod, još gora opravdanja skupog i nepotrebnog Mercedesa.

Deseci potjerane djece

Rječit je za govornicom Gradskog vijeća bio i Krešimir Gojun, ali u govoru bez glave i repa nije uspio objasniti zašto je više desetaka zadarske djece preko noći potjerano s treninga. Dio je to samo cijelog cirkusa kojega je Damir Knežević jučer predvodio na sjednici Gradskog vijeća.

Osobni interesi ispred interesa kluba

A da Knežević ima malo tvrđi obraz i da mu je očito osobno ispred kluba u koji se toliko kune dokazuje i činjenica da je ostao imun na direktne pozive člana HDZ-ove koalicije Mate Lukića i svih ostalih klubova da dođe za govornicu i podnese ostavku.

– Klub će biti vaš talac i to je nažalost tako. Bilo bi najbolje da podnesete ostavku – rekao je za govornicom i Enio Meštrović.

Krševan Santini

Svijetla točka – Krševan Santini

I dok je Kneževića nemušto branio Davor Karlović iznoseći smiješno neprovjerene podatke za gradskog vijećnika, možda je u cijeloj priči uz Meštrovića najbolje poentirao vijećnik Marko Pupić Bakrač.

On se, naime, iščuđavao kako je uopće moguće da je klub dobio pozajmicu od 2.5 milijuna kuna dok je igrao u 4. HNL.

Jedina svijetla točka trojca koji je u ime HNK Zadar došao na sjednicu Gradskog vijeća bio je golman Krševan Santini, član Uprave kluba. On je jasno govorio o razvoju kluba i strateškim planovima za budućnost. Samo on se uz Pupić Bakrača javno usudio osuditi pljačku “starog” Nogometnog kluba Zadar (u procesu stečaja) priznavši praktički kako se to događalo pod vodstvom Rena Sinovčića.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button