112IzdvojenoZadar

PREKO 110 TISUĆA PREGLEDA – Ovo je dočekalo profesoricu Zrinku Škaru ispred zgrade Ministarstva znanost i obrazovanja

IMPOZANTNI REDAR S CIGARETOM U USTIMA

Prije dva dana profesorice Zrinka Škara i Anđela Vulin pokušale su u zgradi Ministarstva znanosti i obrazovanja dogovoriti termin za sastanak s ministrom Radovanom Fucshom. Nakon prvog dolaska ispred zgrade, nije bilo moguće dogovoriti sastanak s doslovce nikim, objašnjavali su zbunjeni i neugodni redari državne tvrke AKD zaštita novinarima i profesoricama.

Nekulturni redari 

Dan nakon neuspjelog pokušaja da dogovore sastanak, profesorice su opet došle do zgrade Ministarstva u nadi da obave razgovor s ministrom ili nekim od njegovih zamjenika, međutim, sve na što su naišle dokumentirano je u videu koji je u nepuna dva dana na ZADAR Newsovoj Facebook stranici pogledan preko 100 tisuća puta.

Redar, Fucsh i Kero – Slika i prilika hrvatskog Ministarstva znanosti i obrazovanja

Impozantni redar, cigareta u ustima, mumljanje u bradu i nerazgovjetno frfljanje očito je prava slika i prilika onoga što očito predstavljaju ministar Radovan Fucsh i Ivica Kero, v.d. ravnatelja Srenje škole Biograd na Moru koji je profesoricama Škara i Vulin dao otkaze samo zato što su ga prijavile zbog brojnih nepravilnosti u njegovom i radu škole. Nepravilnosti koje su utvrđene i dokazane.

Video je u trenutku objave ovog članka u manje od dva dana od objave došao do preko 110 tisuća pregleda i 600 komentara.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button