IzdvojenoZadar

Radeta opleo po Eniju i Rubeši: Govorili su o građevinskoj mafiji, a onda su izglasali njihove prijedloge

REAKCIJA PREDSJEDNIKA GO SDP-a

Predsjednik GO SDP-a Zadar Daniel Radeta objavio je danas na svom Facebooku status posvećen onima koji su izglasali Program građenja komunalne infrastrukture na području Grada Zadra za 2021. 

Kazao je kako su takvi prozivali HDZ-ovce zbog udruživanja u mafiju, da bi u konačnici zajedno s njima izglasali rebalans proračuna. 

“Na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća izglasan je Program građenja komunalne infrastrukture na području Grada Zadra za 2021.

Pročelnik Darko Kasap dobio je tako direktnu podršku i legitimitet za sve izdane dozvole jer je većina u Gradskom vijeću podržala njegov Program, iako smo za govornicom mogli čuti o građevinskoj mafiji, preizgrađenosti, izdavanju dozvola, manjku zelenila…

Logično bi bilo da netko tko javno govori protiv rada pročelnika i njegovog odjela da tako i glasa.

Međutim, ne i u Zadru!

U Zadru možeš pričati o građevinskoj mafiji, preizgrađenosti, a onda izglasati Program izgradnje pročelnika Darka Kasapa.

U Zadru se možeš zalagati za jednake šanse i transparentnost, a onda izmjenom Statuta jednog trgovačkog društva ukineš javne natječaje.

U Zadru možeš pričati o netransparentnosti u KK Zadru, a onda izglasati dotaciju od dodatnih 2,5 mil. kuna”, napisao je Radeta. 

Ako ćemo se zalagati za stvarne političke promjene u našem gradu, onda će nam i Odluke morati biti takve. Za svaku, meni nelogičnu, tražit ću političku odgovornost.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button