IzdvojenoZadar

SKANDALOZNO – Ante Galić: Nisam znao da posjedujemo biciklu od 21 tisuću kuna, ovdje je nikad nitko nije vidio

NISU ZNALI DA POSJEDUJU BICIKLU, A "SVI JE KORISTE"?

Glasnogovornik Turističke zajednice Grada Zadra Ante Galić u više navrata imao je prilike razgovarati s redakcijom portala ZADAR News o električnoj bicikli koju je ta institucija nabavila za iznos veći od 21 tisuće kuna. Preciznije, prema službenom priznanju TZ GZ kojega smo jučer objavili, električna bicikla kupljena je 2019. godine i plaćena je točno 21 tisuću i 750 kuna.

Kada smo s Galićem prvi put razgovarali 29. listopada 2021. godine potvrdio nam je kako spornu biciklu nikad nitko nije vidio u prostorijama Turističke zajednice.

Djelatnici Turističke zajednice: Nikad nismo vidjeli spornu biciklu

– Ovdje tu biciklu nikad nitko nije vidio niti znam za njeno postojanje, svakako ću provjeriti o čemu se radi i povratno vas izvijestiti – kazao nam je tada Galić.

Galić: Ne znam o kojem modelu bicikle se radi, javit ćemo vam kad doznamo

I u razgovoru kojega smo s Galićem vodili jučer, glasnogovornik nam je potvrdio kako spornu biciklu nije vidio niti zna o kojem se točnom modelu radi, ali zna da je plaćena 21 tisuću i 750 kuna.

– Kao što sam vam odgovorio e-mailom, točno je da je bicikla kupljena i plaćena, a o kojem modelu se točno radi ne znam, odgovorit ćemo vam.

Djelatnici Turističke zajednice: Paleka je biciklu odnio kući

I djelatnici Turističke zajednice s kojima smo razgovarali u više navrata u posljednjih dvadesetak dana govore nam kako spornu biciklu nitko nije vidio – iz razloga što je direktor Mario Paleka odnio kući.

– Ta bicikla uopće nije bila u prostorijama Turističke zajednice niti itko zna za njeno postojanje, osim očito upravnog vijeća i direktora. Zato vam je glasnogovornik Galić i odgovorio da ne zna o kojem se točno modelu bicikle radi. Ovdje stvarno tu biciklu nikad nitko nije vidio. Dapače, suprotno odgovoru kojega vam je jučer poslao gospodin Galić, ovdje te bicikle nema jer je direktor Paleka odnio kući – govore nam izvori iz Turističke zajednice.

Glasnogovornik Ante Galić u telefonskom razogovoru govori nam kako biciklu nikad nije vidio, ali u pisanom odgovoru sugerira kako je koriste i drugi djelatnici Turističke zajednice, što oni nedvosmisleno demantiraju

U odgovoru ZADAR Newsu i priznanju kako se kupila sporna bicikla, Ante Galić, koji je pisao odgovor na naš upit suptilno nam je pokušao sugerirati kako biciklu koriste i drugi djelatnici Turističke zajednice, a u telefonskom razgovoru nam je kazao kako spornu biciklu nikad nije vidio.

Podsjetimo, u ogdovoru kojega nam je jučer poslao Galić u ime Turističke zajednice navodi se kako se nabavkom bicikle koju je Paleka prema izjavi djelatnika te institucije odnio kući, “postiglo rješenje mobilnosti na području grda Zadra”. S tim odgovorom htjeli su valjda sugerirati kako biciklu koriste i ostali djelatnici Turističke zajednice, koji istu, prema vlastitom priznanju, ali i priznanju glasnogovornika Ante Galića spornu biciklu nikad nisu vidjeli.

ZADAR NEWS OTKRIVA: Paleka kupio električnu biciklu od 21 tisuću kuna na račun Turističke zajednice i odnio je kući

Foto: RTL





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button