IzdvojenoZadar

VIDEO – Pogledajte kako je Donat Dobrović srušio izbor za predsjednika mjesnog odbora Poluotok pa pobjegao iz vijećnice

Blijedog lica i bez iti jedne izgovorene riječi, Donat Dobrović, član MODES-a koji je bio drugi na listi Zadarskog bloka za mjesni odbor Poluotok srušio je danas, shodno svojim najavama izbor za predsjednika na konstituirajućoj sjednici koja se održala u prostorijama male vijećnice Grada Zadra.

Prvo je Igor Šokota (HDZ) predložen za predsjednika mjesnog odbora, a zatim je Lucija Kolega, treća na listi Zadarskog bloka predložila Franu Brajkovića. Nakon toga je uslijedilo glasovanje. Šokota i Brajković dobili su po tri glasa zahvaljujući Dobroviću koji je pri izboru jednog od dvojice kandidata ostao suzdržan.

Ubrzo nakon sjednice, Dobrović je hitrim korakom pobjegao iz male vijećnice ne pozdravivši se tako noti sa svojim dojučerašnjim kvartovskim prijateljima s kojima se uoči izbora za mjesne odbore dogovarao kako će “srušiti HDZ”.

Kako je izgledala sjednica možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

  1. Ja sam gospođica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedočanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospođe Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL:vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close