112IzdvojenoZadar

VIDEO – Policija kaznila Kalmetinog vozača koji se parkirao nasred ceste i otišao piti gemište sa Šeksom

Osobni vozač Božidara Kalmete, koji se s njim pojavio i u sudnici prilikom izricanja nepravomoćne presude u aferi Remorker, Damir Kalapač kažnjen je od strane zadarske policije zbog počinjenja prekršaja sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila nas je Policijska uprava zadarska.

Božidar Kalmeta, Dami Kalapač (u sredini) i Zdravko Livaković

“Vozač osobnog automobila je zbog počinjenog prekršaja sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama”, stoji u policijskom dopisu koji je dostavljen redakciji portala ZADAR News.

Parkirao se nasred ceste

Podsjetimo, Kalapač je prije desetak dana, nakon što je uočio novinara ZADAR Newsa pobjegao iz jednog zadarskog kafića u kojemu se družio s kumom Božidara Kalmete, Vladimirom Šeksom. Kasnije je utvrđeno kako se Kalapač parkirao nasred ceste, zbog čega je i kažnjen od strane policije.

I sam Šeks je u kasnijem intervjuu kojega je u desetak dana pogledalo oko 400 tisuća ljudi kazao kako je u dobrim odnosima s Kalapačem.

Kalmetini ljudi

Za podsjetiti je i podatak kako je Kalapač dugi niz godina bio član Nadzornog odbora Nogometnog kluba Zadar š.d.d. kojega su HDZ-ovci predvođeni predsjednikom Josipom Miočićem i nesposobnim direktorom kluba, Marinom Kokićem i ostalim Kalmetinim poslušnicima namjerno ugurali u stečaj kako se igrači kojima se duguju novci ne bi naplatili.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button