IzdvojenoZadar

VIDEO – Suzana Jakovac nakon 14 godina napustila zadarski SDP: “Stranka je uništena, nema joj spasa”

NOVI RASKOL U ZADARSKOM SDP-u

Bivša SDP-ova županijska vijećnica Suzana Jakovac odlučila je napustiti SDP u te se nakon održanih lokalnih izbora iščlanila iz stranke nakon što se razočarala u županijskog povjerenika Erola Gašija i šefa gradske organizacije, Daniela Radetu, kazala je tu jučer u emisiji Aktualno portala ZADAR News Jakovac.

Osim što je gore spomenuti dvojac optužila za spletkarenje, Jakovac je pričala i o brojnim drugim neugodnostima koje je doživjela u stranci za koju je na kraju emisije rekla da tone u ponor i kako joj više nema spasa.

Spletkarenje Radete i Gašija

Pričala je Jakovac i vrlo neugodnom iskustvu s Erolom Gašijem. On joj je, kako je kazala, od nje svega nekoliko dana prije predavanja lista za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu tražio da mu preda potvrdu o nekažnjavanju, što je Jakovac i učinila. Tada je Gaši, kaže Jakovac, s nekakvom svjetiljkom provjeravao autentičnost dokumenta na kojemu je pisalo kako Jakovac nikad nije kažnjavana i kazao joj da “nešto nije u redu s dokumentom”.

Logički, ali i pravno, na dokumentu može pisati jedino da se protiv nje vodio ili vodi nekakav kazneni postupak ili da se ne vodi, odnosno da nikad nije kažnjavana. Pošto Jakovac nikad nije kažnjavana, iz torbe je izvadila kopiju istog dokumenta i dala je Gašiju koji očito nije bio zadovoljan sadržajem istoga, ispričala je Jakovac.

Prebjeg Nina Mrčele

Pričala je u intervjuu Jakovac i o svojevrsnom prebjegu Nina Mrčele koji je kao kandidat za dožupana kojega je na tu funkciju kandidirala njegova tadašnja najbliža politička suradnica, Renata Sabljar Dračevac. Jakovac je rekla da bi to ‘prestrojavanje na drugu stranu’ mogla nazvati jako ružnim imenima, ali ne želi. Kazala je i kako ne zna objasniti činjenicu da jedna osoba, u ovom slučaju Mrčela, do jučer može biti prva osoba jedne osobe, a onda se prebaciti na suprotnu stranu. Kazala je i kako taj, pa i svoj slučaj može nazvati izdajom jer joj Renata Sabljar Dračevac nije napravina ništa nažao.

Kaže da je zadarskom SDP-u više nema spasa

Intrige i spletke od strane Gašija i Radete, tvrdi Jakovac, nastavile su se i dalje, a nakon lokalnih izbora odlučila je napustiti SDP. Pred sam kraj emisije Jakovac je rekla kako zadarskom SDP-u nema spasa, a na naš upit misli li se jednom opet vratiti u stranku kazala je kako joj to ne pada na pamet.

A kako izgledaju spletke, laži i prijevare u režiji čelnih ljudi zadarskog SDP-u najbolje je da poslušate sami od strane osobe koja je u toj stranci provela više od 14 godina.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button