IzdvojenoZadar

VIDEO – Žuvela: “HDZ-ovcima je ljubav prema novcu jača od ljubavi prema KK Zadar. Da je obrnuto, objavili bi na što troše naš novac”

INTERVJU

Gost sinoćnjeg Aktualnog bio je predsjednik kluba Nezavisne liste u Županijskoj skupštini i nezavisni vijećnik, dr. Ivica Žuvela. U nešto više od 40 minuta koliko je trajala emisija, Žuvela je govorio o temama vezanima za rad Zadarske županije, kao i o svom osobnom angažmanu u politici. Inače, za istaknuti je i podatak kako je Žuvelu svojim savjetnikom imenovao i župan Šibensko – kninske županije Marko Jelić pa Žuvela tako od početka Jelićevog mandata župana savjetuje o zdravstvu.

Kada je bilo riječi o Košarkaškom klubu Zadar, za kojega je Žuvela također radio, kazao je kako se u cijeloj percepciji javnosti želi stvoriti inverzija, odnosno, kako je ljubav prema klubu neupitna, ali se mora znati na što se troši proračunski novac. Tako je još jednom pozvao sve u klubu da budu transparentni. Kazao je i kako mu se čini da je HDZ-ovcima ljubav prema novcu puno jača od ljubavi prema klubu, jer da je drugačije, javnosti bi pokazali
na što se troši javni novac.

Progovorio je i o sukobu s Antom Rubešom iz Akcije mladih koji ga vrlo često na društvenim mrežama spominje u negativnom kontekstu iznoseći laži o njemu i njegovom životu. Žuvela kaže kako ga to ne zabrinjava previše i napominje kako najviše o sebi govori onaj koji napada druge.

Pozvao je i Zadarsku županiju da konačno počne emitirati uživo sjednice Županijske skupštine, što do sada nije bio slučaj. Njegovom apelu pridružuje se i redakcija portala ZADAR News, a vjerujemo i ostali novinari čiji bi rad bio puno lakši kada je u pitanju praćenje sjednica Županijske skupštine.Ž

Cijeli intervju s dr. Ivicom Žuvelom pogledajte ispod ovog teksta.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button