ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Bennet Davis novi je igrač KK Zadar

ImageHandler.ashxBahamac Bennet Davis, 206 cm visoki 29-godišnjak, novi je igrač Košarkaškog kluba Zadar. Davis će u Zadru ostati do kraja sezone, a Uprava ima mogućnost raskida ugovora nakon mjesec dana, vijest je ovo koja je potvrđena od stranke kluba na zadnji dan 2013.

Davis, koji igra na poziciji ‘petice’, a navodno mu nije strana i ‘četvrorka’, prošao je sveučilišnu košarku, te je prve korake u svojoj karijeri proveo u razvojnoj NBDL ligi (Utah Flash). Igrao je i u Španjolskoj, Portoriku, Japanu, Finskoj, Mađarskoj i Izraelu.

Je li ugovor u skladu s proračunskim mogućnostima kada je KK Zadar u procesu predstečajne nagodbe i ka duguje mnogima, a ponajviše svojim sadašnjim i bivšim igračima, ali i djelatnicima, upitno je.
<

Related Articles

Komentari

 1. Zaboli me kurac za KK Zadar i za tog crnčugu…sve najbolje un2014.radnicima i radničkoj klasi, jebem KK zadar i košarku !!!!!!!!!!! Taj klub se može zvati bilom kako i KK WC školjka…koga boli kurac više za košarkom..jebeš to !!

 2. svim ljubiteljima košarke želim sretnu Novu 2014 godinu a našem KK Zadru što skoriju privatizaciju. Nadamo se da će ove godine klub izboriti opstanak i reorganizirati se kako nebi više cicao novce iz graskog proračuna. Ali to isto vrijedi i za sve ostale “gradske firme”. Imam još jednu želju a to je da konačno svi politički lopovi i njihovi ortaci budu tamo gdje im je mjesto- u zatvoru!!!

 3. 21 374 gledatelja u BG Areni na Partizan- Real Koliko će biti na Zd-Bud. u nedjelju, hoće li Zadar u deset utakmica skupiti toliko gledatelja ?

 4. Pingback: Google
 5. Pingback: Google
 6. Pingback: sweetiehouse
 7. Pingback: blogcaodep.com
 8. Pingback: greengo
 9. Pingback: wasmachine monteur
 10. Pingback: Damiana
 11. Pingback: biomass energy
 12. Pingback: Glock 17
 13. Pingback: Buy Gun Online
 14. Pingback: Puppies near me
 15. Pingback: VAPE PEN
 16. Pingback: Dank Vapes
 17. Pingback: su arıtma cihazı
 18. Pingback: güncel haberler
 19. Pingback: Naturkosmetik
 20. Pingback: hrdf trainer kl
 21. Pingback: Tenuate retard
 22. Pingback: Change DMT
 23. Pingback: film
 24. Pingback: film
 25. Pingback: bitcoin exchange
 26. Pingback: CARGO HOLIDAYS
 27. Pingback: ed treatment

Leave a Reply

Back to top button
Close
Close