KulturaZadne-Izdvojeno

Borgije stižu na Pag

borgiaU Pagu se s iznenađenjem primila vijest da će snimateljska ekipa popularne serije “Borgia” osim u Dubrovniku, snimati u Pagu, Puli i na istarskim lokacijama.

U Gradu Pagu, kao i u Turističkoj zajednici nisu primili nikakvu obavijest o dolasku te je direktorica Turističke zajednice Pag Željka Miletić kontaktirala Grad Dubrovnik i Hrvatski audiovizualni centar ne bi li dobila informaciju o terminima snimanja i lokacijama.

– Za sada mi je rečeno da bi producenti ove serije trebali doći na Pag te da bi se planirane scene snimale na predjelima kamenjara. U svakom slučaju, producenti će nas obavijestiti na vrijeme. Nama je u cilju da ovo snimanje iskoristimo u promociju turizma te da ovaj događaj poprate mediji, rekla je direktorica TZ Grada Paga Željka Miletić.

Napomenimo kako se ne radi o seriji koja se upravo prikazuje na HTV-u s Jeremyjem Ironsom u glavnoj ulozi. Glavni glumac je John Doman koji je glumio u kultnim serijama “Oz” i “Žica”. Producent serije je Rick Callum, poznat po suradnji na filmskom revivalu “Ratova zvijezda” i televizijskom serijalu “Kronika mladog Indiane Jonesa “Georgea Lucasa.





Related Articles

Back to top button