ZADAR SportZadne-Izdvojeno

EKSKLUZIVNO: Antu Nazora žele dvije europske momčadi!

Ante Nazor
Ante Nazor

Aktualni trener Zadra, Ante Nazor, koji čini i više od realno mogućega sa posrnulim košarkaškim gigantom, Košarkaškim klubom Zadar, kako doznajemo, ima dvije vrlo dobre i unosne ponude iz inozemstva, doznaje portal ZDNews.hr iz pouzdanih trenerskih krugova.

Iako Nazoru ugovor sa Zadrom ističe tek na kraju sljedeće sezone, za vidjeti je što će i kako odlučiti sam trener, ali i aljkava Uprava i Nadzorni odbor koji ne čine dovoljno da klub izađe iz financijskih dubioza.

Jedva isplaćene plaće.. i to samo nekoliko

Podsjetimo, prije nekoliko dana igračima su nakon mjeseci neisplaćenih plaća, konačno uplaćena određena sredstva, međutim, ukupan iznos nije ni polovica onoga što klub duguje igračima. I sam Nazor je tijekom sezone javno upozoravao da u takvim uvjetima nije moguće kvalitetno raditi, ali je, ipak, unatoč svim pritiscima i nedaćama, sa Zadrom izborio osmo mjesto na krau ABA lige.

Ostaje li Nazor u Zadru?

Sam Nazor nije htio komentirati svoj ostanak u Zadru nakon ove sezone unatoč činjenici da ga ugovor obvezuje da nakon ove sezone odradi još jednu na klupi Zadra, ali nije ni demantirao podatak kako za njim postoji interes i van okvira lijepe naše.Bilo kako bilo, na kraju sezone bit će zanimljivo gledati rasplet situacije, ostaje li Nazor u Zadru ili će sreću potražiti negdje drugdje.





Related Articles

Back to top button