ZADAR Sport

Modrići se u Turskoj pridružili Mireli i Dariju Srni

Ni nedavni teroristički napadi u Istanbulu nisu zastrašili nogometaše Darija Srnu i Luku Modrića da sa svojim obiteljima provedu odmor u luksuznom D-Hotelu Maris koji se nalazi u pitoresknom mjestu Datča u Turskoj. Za razliku od njih, većina hrvatskih nogometnih reprezentativaca odmor je odlučila potražiti na Jadranu, pa tako Ivan Perišić i Nikola Kalinić uživaju u Dubrovniku, Ivan Rakitić u Zadru, a Vedran Ćorluka s djevojkom Frankom Batelić otputovao je u Los Angeles gdje slave četiri godine ljubavi
Visoko na padinama prekrasnog poluotoka Dača, na spoju Egejskog i Mediteranskog mora, smjestio se luksuzni resort D-Hotel Maris, koji je u vlasništvu Dogus grupe. Spektakularan pogled, otočići, borova šuma, vulkanski planinski lanci, kristalno čisto more te pet prekrasnih privatnih plaža kupili su na prvu i naše nogometne reprezentativce koji su nakon povratka iz Francuske odlučili upravo ondje odmoriti srce i dušu.

Luka Modrić i Darijo Srna odlučili su onamo povesti svoje obitelji i napuniti baterije za novu nogometnu sezonu, a u toj odluci nisu ih spriječili ni nedavni teroristički napad u zračnoj luci Ataturk u Istanbulu, u kojem je poginula 41 osoba.

Fotografiju dvojice nogometaša objavio je na svom Instagramu njihov obožavatelj koji se fotografirao s njima. Zanimljivo je kako je jedna fan-stranica na Instagramu odmah pronašla odjevnu kombinaciju u kojoj se Luka Modrić fotografirao. Kratke hlače i majica koje je nosio iz posljednje su kolekcije Dolce&Gabbana.





Related Articles

Back to top button