ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Odgođeno imenovanje novog trenera Zadra

Trener prve  momčadi Košarkaškog kluba Zadar za sezonu  2012./13. sinoć nije izabran. Ipak, određeni korak  naprijed u odabiru je napravljen.

– Suzili smo izbor na dva  imena. Preko vikenda ćemo  se telefonski konzultirati  jer su sporne neke odredbe  u oba ugovora. Ne želimo  da se one eventualno loše  tumače na štetu kluba, kao  što je to bilo u ranijim razdobljima. Moramo istaknuti primjedbe na ugovore i  vidjet ćemo kako će reagirati menadžeri ta dva gospodina, koja su ostala u  užem izboru. Šanse su podjednake, možda je jedan u  blagoj prednosti – kazao je  Edvin Šimunov, predsjednik kluba.

O kome je riječ?

– Ne smijem reći, jer onaj  tko ne bude izabran, mogao  bi se uvrijediti. Mogu samo  reći da nisu iz Zadra. No,  nešto više ne bi bilo fer  prema njima. Mislim da su  to ljudi s reputacijom, kojima to ne bi bilo drago. Sve  smo raspravili,  osim tih odredbi ugovora i vrlo vjerojatno  ćemo u ponedjeljak ili utorak  telefonskom  sjednicom dobiti ime trenera.

Je li prošlosezonski trener  Aleš Pipan  među tim kandidatima?

– Ne smijem  vam ni to reći.  Imena ne bih  spominjao.

Ima li što novoga na financijskom planu?

–  Novci sporo dolaze.  Imamo obećanja, ali  nažalost račun je još uvijek  nula kuna.

Preoblikovanje?

– Još uvijek čekamo. Ne  znam gdje je zapelo. Pretpostavljam da je problem u  ministarstvu financija, jer  se radi o velikom poreznom  dugu. No, mislim da to nema veze s onim što se dogodilo prošli tjedan – za kraj  će Šimunov.





Related Articles

Back to top button