ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Štimac napustio Zadar!

igor stimac - trening - nk zadar (1)Igor Štimac od danas više nije trener nogometnog kluba Zadar. Na klupi će ga naslijediti Zvonimir Jurić.

Iako je jučer poveo nogometaše Zadra u pripreme za novu sezonu u Drugoj HNL, Igor Štimac danas je napustio klubu drugoligaša sa Stanova.

O razlozima svog odlaska rekao je sljedeće.

“Odlučio sam rastati se jer klub na ovakav način ne može funkcionirati. Jednostavno sebe ne vidim u tome. Apsolutno nema sluha s nijedne strane, o potrebama igrača nitko ne razmišlja. Nužni uvjeti ne postoje, razgovori su bili konstruktivni ali dalje od toga se nije nažalost otišlo. Rastajemo se kao prijatelji, Zadar će u meni uvijek imati najvećeg navijača”.

Tko će biti njegov nasljednik pitali smo predsjednika Skupštine kluba, Josipa Bajla.

“Za sada će to biti Zvonimir Jurić, Igorov pomoćnik koji je tu jako dugo i pozna svu problematiku. Ima i određeno iskustvo i nema razloga da on to ne preuzme. Zahvaljujem Igoru na svemu što je napravio za Jadar i jako mi je žao što se rastajemo u ovakvim okolnostima”.

Činjenica je da teški dani očekuju Zadrane. Nova sezona sve je bliža, prvo kolo na rasporedu je 14. kolovoza kada će Zadar na svom travnjaku ugostiti momčad Dugopolja





Related Articles

Back to top button