ZADAR SportZadne-Izdvojeno

UŽIVO S VIŠNJIKA – Izvjesni Marino Čačić postaje direktor Košarkaškog kluba Zadar?

Prva konstituirajuća sjednica Košarkaškog kluba Zadar š.d.d. počela je u 18 sati. Kako neslužbeno doznajemo, najozbiljniji kandidat još uvijek aktualne Uprave kluba je izvjesni Marino Čačić iz Benkovca o kojem nismo uspjeli doznati ništa, izuzev informacije da je neko vrijeme radio u T-Comu. Kao kandidati za direktora spominjali su se i Bojan Tresoglavić, fantomski zaposlenik kluba, kao i sveprisutni Ante Babić, no, prema dostupnim informacijama, ovaj dvojac nema potporu gotovo nikoga u Nadzornom odboru unatoč svojim visokim ambicijama.

– Tko je Marino Čačić ja zaista nemam pojma. Prvi put čujem za tu osobu i stvarno ne znam o kome se radi. Ukoliko gospodin želi postati direktor kluba, odnosno ukoliko želi da mu dam svoj glas na sjednici, morat će predstaviti svoj plan i program rada. Ukoliko to ne izvede na zadovoljavajuć način, moj glas neće dobiti – kazao je u razgovoru za ZDNews.hr jedan od sedmorice članova Nadzornog odbora kluba koji će danas nešto iza 18 sati izabrati nogov direktora kluba.

NADOPUNA:

18:53 – sjednica još uvijek traje, a novi direktor još nije izabran.

Tijek događaja pratite na ZDNewsu.

Više pročitajte ovdje!

Related Articles

Komentari

 1. oniram s foruma zadarsporta!  pulen ante babića i bojana sutjeske tresoglavića. odnosno božidara kalmete i hdz-a.

 2. koliko taj ima godina….što sad radi…sa čim se bavi….daj malo informacija brate mili….

 3. N’t nedlje! Jel’ taj Čačić zna idel’ spečenon janjetnon kapulca ili luk? Jel’ se poslin toga pije varenka? Svetet nedlje nek mi reče istinto jel more poist po janjca ili cilog? Ako more izist cilog janjca i popti badilj vina onda je moj kandidat za direktora KK Zadar!

  1. hehehe, malo ruganja ne škodi, al ako je Čaćić prezime mu neznači da je toliki jovla da tako priča meze ti…možda čovik nije ni iz Raštana porijeklom što mu prezime kazuje….što god da se ovdje dogodi ja sam i dalje pesimističan….nadam se da se varam….ovo je teška sramota da je preoblikovanje kk splita više medijski popraćeno nego kk zadra, a uspješnost preoblikovanja uvelike o tome ovisi…pogledajte jadnici kasapovi kiako je to vujo sve lipo organizira priko radia, tv-a,poziva na fotografiranje sa legendama kluba uz kupnju dionica, a u dugu su kao i mi, možda i većem…ali bar su se potrudili razglasiti i ukomponirati to sve, a ne kasapovci, samo vi revite i dalje da će klub propasti, naravno da oće kad se dionice ne kupuju, nismo sposobni otirati bagru hdz-ovsku iz kluba i postaviti nekog pametnog čovika ka _Nikola vujčić….nadam se da će taj momak sada što se spominje donijeti nešto, nadam se da je pametan i da stvarno bez laži voli ovaj klub i da neće potpadati pod razne utjecaje bagre kradezeovske…ili je i on boijim se pod plavom skutom

 4. Pa to je Oniram sa foruma,koji je sa svojim revolucinarma:Drošanjica-Riki Perković-odvjetnik KK Zadra, Melankonik-Bojan Tresoglavić-zamjenik direktora (kojega nije bilo) KK Zadra,Rebus-Ante Babić-potpresjednik KK Zadra,Sony-Zdenko Mičić-bivši direktor i još mnogi koji figuriraju kao vanjski suradnici.Ta grupa ljudi kao navodno navijači Zadra,potpomognuta HDZ-om, skinula Pina Giergu i zavladala klubom.Kako su im interesi bili važniji nego ljubav prema klubu,klub je doživio največu blamažu u svojoj povijesti.Napomena:Prije revolucije KK Zadar je bio prvak Hrvatske i trebao igrati Euroligu,a poslije revolucije nestao sa košarkaške karte

  1. a što ti koji se toliko busaš u ljubav prema klubu i osjećaš se pozvanim da kritiziraš svakoga nisi sebe prijavio u NO kluba kao što su Lovre i Danijel? lakše je ovako, preko tipkovnice, ha?
   druga stvar koja me zanima je koliko si dionica kluba kupio? spike tipa ne bih ja kupio zbog bande i sl. nemoj niti pokušati pisati jer se ovdje radi o ljubavi prema klubu, a ne inaćenju. vidi samo kako kk split “oživljava”..a i tvoj idol pino nije se baš “isprsio”..

 5. decko je nestranacka osoba i voli klub i navijac je,nemojte napadat i jos je mlad i anbiciozan,svi ste vi navijaci neki veliki pa sto niste kupili dionice i sad bili na skupstini,jadni ste samo da van je doma visit na laptopu i kritizirat kad van je iko valja,a opet cete dati glas grobarima grada zadra hdezeu

 6. Pingback: kRvpVCxP
 7. Pingback: wow gold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close