ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Zaustavite Dušana “silnog” Vujoševića!

Zaustavite Dušana „ silnog “ Vujoševića ! Nedvojbeno će u novom izdanju regionalne košarkaške ABA lige suci imati podosta problema s trenerom Partizana.
Tek što se vratio u staro društvo, počeo je „ režirati“ tijek utakmice, konkretno sa Zadrom, u svojem prostačkom naletu, od kojeg bi se svi koji vole sport morali na vrijeme ograditi. Jer njegovo siledžijsko ponašanje, za kojim poseže kad mu zbivanja na parketu ne idu u prilog, prelazi svaku mjeru!
Zasigurno će biti onih koji će svaki oblik Vujoševićeva pritiska kojim se služi da bi došao do cilja, odnosno pobjede, možda i podržati. Očito, takvi onda nisu svjesni koliko , mržnje i bijesa iza sebe sije čovjek koji u bizantijskom stilu, najprije zapali vatru , onda tobože smiruje uzavrelo stanje. Valjalo je vidjeti kako se unosi u lice sucima i pritom ih riječima doslovce bičuje kao pravi kočijaš!?
I ne samo to nego se nije niti se inače ikad libi prošetati parketom kako bi suce stjerao u kut…
U Beogradu mu je ovoga puta na ruku išla i činjenica da je novi povjerenik za suđenje, Slovenac, Aleš Kamnikar, u Vujoševićevo grotlo poslao trojicu sudaca nedoraslih utakmicama visokoga rizika. Nije bilo vođe koji će mu u pravom pokazati put prema izlaznim vratima dvorane. Umjesto toga , dozvolili su da ostatak utakmice odgleda svega pola metra od parketa malo dalje od ulaza u zaštitni tunel…
Zato se i dogodio se njegov ostanak na užarenoj vatri Pionira čije su tribine kiptjele od provale netrpeljivosti prema Zadranima, ali se nije štedjelo ni kovanice te druge sitne tvrde predmete . Prekid je u tom trenutku bio jedini kratkoročni izlaz iz krize! Dokle?
Sve dok se ne dogodi neko zlo, prouzročeno gadljivim Vujoševićem odnosom prema sportu i sportašima!





Related Articles

Back to top button